|
Forum dla uczestników Małopolskiego Konkursu Języka Polskiego
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gosia77 Gość
|
Wysłany: Nie Lut 26, 2023 19:21 Temat postu: Nowa praca |
|
|
Według mnie zawsze jest czas na zmianę pracy, jeśli macie motywację i chęci do działania, a jeżeli przede wszystkim interesuje Cię praca jako stolarz Finlandia zarówno na dłuższy czas, jak i opcje od razu z zakwaterowaniem i bez znajomości języka co jest zdecydowanie dużym ułatwieniem zawodowym. Pozdrawiam, życzę sukcesów zawodowych! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Lut 26, 2023 19:21 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
AlbertWesker Weteran
|
Wysłany: Czw Mar 02, 2023 09:18 Temat postu: |
|
|
Dzieki za fajną ofertę. To jest naprawdę doskonałą wręcz sprawa. Takie rzeczy są świetne.
|
 |
maja29 Weteran
|
Wysłany: Pią Mar 03, 2023 08:01 Temat postu: |
|
|
A co powiecie na stanowisko obsługa klienta? Właśnie firma Renthoff zauważyłam, że potrzebuję dodatkowych rąk do pracy, także w razie czego możecie przyjrzeć się ich ofercie i warunkom jakie dają . Może wam tam opcja się spodoba.... |
|
Powrót do góry |
|
 |
AlbertWesker Weteran
|
|
Powrót do góry |
|
 |
maja29 Weteran
|
Wysłany: Nie Mar 02, 2025 08:59 Temat postu: |
|
|
A tak przy okazji, co możecie napisać mi o firmie https://mtagroup.no/pl/rejestracja-firmy-w-norwegii/ ? Tak pytam, ponieważ zastanawiam się nad tym czy do nich s ię zgłosić... Właśnie planuję otworzyć swoją firmę w Norwegii i nie bardzo wiem, jaką ją zarejetrować? Czy mogę liczyć na ich wsparcie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
MaciejWr Weteran
|
Wysłany: Wto Mar 18, 2025 11:37 Temat postu: |
|
|
Szukanie pracy za pośrednictwem agencji pracy jest łatwiejsze i przyspiesza proces rekrutacyjny, ponieważ agencja dopasowuje oferty do kwalifikacji i oczekiwań kandydata. Dzięki swojej bazie pracodawców oraz doświadczeniu w rekrutacji agencja może szybko znaleźć odpowiednie zatrudnienie, oszczędzając czas i wysiłek poszukującego pracy. Tutaj https://radiobiper.info/2025/01/15/na-co-zwrocic-uwage-przy-wyborze-agencji-pracy/ można zapoznać się z tematem . |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Mar 18, 2025 11:37 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |